EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Аквапарк
Аквапарк
Аквапарк

Аквапарк

Аквапаркот во Хотел Изгрев е еден од најголемите аква паркови во регионот со многубројни лизгалици на вода и 6 базена. Секој ден 10:00 - 18:00 Понеделник-Петок 700 ден. Сабота-Недела 1000 ден. *Влезот на Аквапарк е вклучен во цената на собата. Сезонска работа на Аква Парк Отвара втора половина Јуни Затвара прва половина Септември

 Изграден на површина од 17 000 м², Аквапаркот на хотел Изгрев е еден од најголемите аквапаркови во регионот и единствениот во овој дел од македонија. Тука може да се забавувате до бескрај на бројните водени лизгалици и 6 базена, од кои два се приспособени за деца. Сѐ што ви треба е костим за капење, пијалок и забавата  може да почне. 

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency