EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Конгресен центар
Конгресен центар
Конгресен центар
Конгресен центар

Конгресен центар

Домаќин на елегантни покани со сали со различни големини специјално дизајнирани за вашите важни организации и состаноци.

Конценции и други настани

1.250 m2

Овој луксузен хотел има различни соби за состаноци специјално дизајнирани за организирање разни настани, конгреси и состаноци.
Од конвенции и конференции, до свадби и семејни прослави, приватни и службени настани во секаков стил секојдневно се организирани во хотел Изгрев. Хотелските содржини нудат можност и простории за секакви социјални / културни настани, состаноци, презентации, забави и свадби. Конгресната сала може да собере до 1000 гости на површина од 1 250 м², која може да се прилагоди според барањата на клиентот и да биде поделена на три дела со различен распоред. Сите простории се опремени со звучна и техничка опрема и има одлична интернет конекција.

Карактеристики

Домаќини до 1000 гости Звучни системи Интернет конекција

Конгресната сала може да собере до 1000 гости на површина од 1 250 м², која може да се прилагоди според барањата на клиентот и да биде поделена на три дела со различен распоред. Сите простории се опремени со звучна и техничка опрема и има одлична интернет конекција.
 

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency