EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Спа и велнес
Спа и велнес
Спа и велнес

Спа и велнес

Уживајте во освежување и опуштање со искуства кои ќе направат да се чувствувате смирено и мирно за време на вашиот одмор.

Ценатрот за убавина и СПА на хотел Изгрев е извор на спокојство, опуштеност и ревитализација.

Вие и вашите мисли само со вас.
Wellness & Spa зона - детоксикација за телото, релаксација за умот и одмор за душата. Нашиот Wellness тим секогаш мисли на верните посетители на Wellness & Spa центарот и секогаш подготвува разни изненадувања.
Температурата на водата во нашиот внатрешен базен е 25°C
Добредојдовте.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency