EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Соби и апартмани
Соби и апартмани
Соби и апартмани
Соби и апартмани

Соби и апартмани

Незаборавно сместувачко искуство дизајнирано со стилски и луксузни детали ве очекува во волшебна атмосфера опкружена со Охридско Езеро и планини. Уживајте во извонредната услуга во соби и апартмани со различни големини кои нудат удобно искуство што ги надминува стандардите.*
BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency