EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com

Безбеден туризам

Аква паркот ги исполнува сите безбедносни и хигиенски препораки на Министерството за здравство и на Агенцијата за промоција и поддршка на Туризмот.
Ги следиме сите правила за хигиена издадени од Министерството. Го применуваме правилото за социјално растојание. Се грижиме за вашето здравје и безбедност! Нашите вработени ги поминаа сите обуки препорачани од Агенцијата со цел да понудиме подобра грижа за вашето здравје и безбедност.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency