EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Plazhi & Pishinat
Plazhi & Pishinat
Plazhi & Pishinat

Plazhi & Pishinat

Plazhi privat, akuaparku madhështor dhe pishina e ngrohtë ofrojnë alternativa të mrekullueshme për mysafirët tanë që duan të notojnë ose të pushojnë.

I ndërtuar në një sipërfaqe prej 17.000 m2 Hotel Izgrev Aquapark është një nga parqet ujore më të mëdha në rajon dhe është i vetmi Aquapark në këtë pjesë të Maqedonisë së veriut. Këtu mund të argëtoheni me rrëshqitëset e shumta dhe 6 pishinat (dy të përshtatura posaçërisht për fëmijët), gjithçka që duhet të bëni është të vishni rroba banje, të pini një pije dhe le të fillojë argëtimi.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
CONTACT US
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency