EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Dhoma dhe Suita
Dhoma dhe Suita
Dhoma dhe Suita
Dhoma dhe Suita

Dhoma dhe Suita

Një përvojë e paharrueshme akomodimi e projektuar me detaje elegante dhe luksoze ju pret në një atmosferë magjepsëse të rrethuar nga Liqeni i Ohrit dhe malet. Shijoni shërbime të shkëlqyera në dhoma dhe suita të madhësive të ndryshme, të cilat ofrojnë një përvojë rehatie që tejkalon standardet.
BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
CONTACT US
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency