EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Qendra e Konventave
Qendra e Konventave
Qendra e Konventave
Qendra e Konventave

Qendra e Konventave

Organizoni evenimente elegante me salla të madhësive të ndryshme të krijuara posaçërisht për organizimet dhe takimet tuaja të rëndësishme.

Kongrese dhe evenimente të tjera

1.250 m2

Ky hotel luksoz ofron hapësira të ndryshme që janë projektuar posaçërisht për organizim të evenimenteve siç janë kongreset dhe takimet e tjera.
Nga konventat dhe konferencat deri te dasmat dhe bashkimet familjare, evenimente personale dhe profesionale të të gjitha madhësive dhe stileve organizohen çdo ditë në Hotel Izgrev Spa & Aquapark. Ambjentet në hotelin tonë ofrojnë dhoma të gjithanshme të përshtatshme për ngjarje shoqërore/kulturore, takime, konferenca, prezantime, ahengje dhe dasma. Salla e kongresit është 1.250 m2 në madhësi dhe mjaft e madhe me kapacitet deri në 1000 mysafirë. Sipas nevojave të klientëve mund të ndahet në tre dhoma më të vogla me një strukturë të ndryshme. Të gjitha dhomat janë të pajisura me sisteme zanore, të gjitha pajisjet e nevojshme teknike dhe kanë lidhje interneti.

Veçoritë

Kapaciteti deri në 1000 të ftuar Sistemet e zërit Lidhja me internetin

Salla e kongresit është 1.250 m2 në madhësi dhe mjaft e madhe me kapacitet deri në 1000 mysafirë. Sipas nevojave të klientëve mund të ndahet në tre dhoma më të vogla me një strukturë të ndryshme. Të gjitha dhomat janë të pajisura me sisteme zanore, të gjitha pajisjet e nevojshme teknike dhe kanë lidhje interneti.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
CONTACT US
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency