EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com

Politika e kukive

Çfarë janë cookies?

Për të përmirësuar vazhdimisht përvojën e përdorimit të faqes së internetit www.fibula.com.mk, ne përdorim cookies. Cookies janë skedarë të vegjël që një shfletues i vendos lokalisht në diskun e përdoruesit të një përdoruesi. Ne përdorim cookie për të kuptuar më mirë se si e përdorni faqen e internetit për të personalizuar këtë përvojë dhe për ta bërë vizitën tuaj të ardhshme më të këndshme.


Çfarë cookie përdorim?

_ga dhe _gid mbledhin të dhëna në Google Analytics. Me ndihmën e tyre, ne mësojmë se si të përdorim faqen tonë të internetit dhe na ndihmojnë të përmirësohemi. Informacioni i mbledhur është në formën e një cookie anonime __tawkuuid që i përket aplikacionit tavk.to chat. Me këtë aplikacion ne mund të flasim me ju online.
Të gjitha të dhënat e mbledhura nga cookie-t janë anonime dhe nuk i lidhin informacionet me individë / persona juridikë.


Si i përdorim ne këto cookie?

Analiza e efikasitetit dhe efektivitetit të sitit;
Cookie regjistrimi për funksionim të mirë të faqes në internet;
Komunikimi më efektiv i marketingut. Ne nuk mbledhim informacione personale në lidhje me përdorimin e cookies. Cookies ruajnë informacione në nivel lokal në pajisjen e përdoruesit dhe informacioni i përdorur në analizë, marketing reklamues dhe shënjestrim është anonim.


Ju mund të refuzoni cookies!

Ju mund të refuzoni përdorimin e cookies duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj
Vini re se nëse e bëni këtë, mund të mos jeni në gjendje të përdorni funksionalitetin e plotë të kësaj faqeje.


Cilësimet e cookie-ve të Internet Explorer: detajet këtu
Cilësimet e biskotave të Firefox-it: detajet këtu
Cilësimet e kukive të Chrome: detajet këtu
Cilësimet e biskotave Safari: detajet këtu


Mohim përgjegjësie

Faqja e internetit www.hotelizgrev.com është faqe me përmbajtje informative. Hotel Izgrev nuk mban asnjë përgjegjësi për saktësinë ose saktësinë e këtij informacioni.

Hotel Izgrev nuk garanton në asnjë mënyrë, në mënyrë eksplicite apo të nënkuptuar, realitetin, afatin kohor dhe plotësinë e të dhënave dhe informacionit të paraqitur në Faqe.

Çdo mospërputhje ose gabim që mund të ndodhë në çdo kohë midis përmbajtjes së faqes në internet dhe informacionit aktual nuk nënkupton asnjë detyrim ndaj Hotel Izgrev.

Të dhënat dhe informacionet e disponueshme për publikun në këtë faqe interneti nuk janë rekomandime, garanci, këshilla apo detyrime të Hotel Izgrev.

Hotel Izgrev nuk mund t'i përgjigjet asnjë personi/entiteti për çfarëdo dëmi që mund të ndodhë, drejtpërdrejt ose tërthorazi, përmes përdorimit të faqes së internetit www.hotelizgrev.com ose si rezultat i ndonjë gabimi ose lëshimi.

Hotel Izgrev vepron gjithashtu si agjent për furnizues të pavarur si linja ajrore, hotele, kompani të makinave me qira dhe ofrues të tjerë të shërbimeve të udhëtimit.

Hotel Izgrev nuk mban asnjë përgjegjësi për produktet dhe shërbimet e udhëtimit të ofruara nga furnitorët dhe nuk garanton në asnjë mënyrë (në mënyrë eksplicite ose të nënkuptuar) saktësinë ose cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të pasqyruara në këtë faqe interneti.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
CONTACT US
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency