EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com

Turizëm i sigurt

Objekti ynë ndjek rekomandimet për siguri dhe pastërti publikuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Turizmit. 
Ndjekim të gjitha rregullat e sigurisë që rekomandon Minsitria e Shëndetësisë. Jemi të kujdesshëm dhe zbatojmë rregullat për distancim social. Kujdesemi për shëndetin tuaj! Për shëndetin dhe sigurinë tuaj, i gjithë personeli ka ndjekur trajnime që rekomandohen nga Ministria e Turizmit.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
CONTACT US
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency